Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps vita problem ładowanie

makalo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam tak problem po podłączeniu ps vity przez kabel usb nic się nie świeci a chyba powinna się świecić pomarańczowa dioda. Co się stało,że żadna dioda się nie pali ? Jedynie jak trzymam przycisk do włączania to mruga co parę sekund na pomarańczowo a tak nie ;( Za pomoc daje LIKE ! 

Opublikowano

Ostatnio ładowałem przez ten specjalny kabel usb przez komputer i się konsola naladowała niestety teraz jest taki przypadek jak opisałem. PROSZE O POMOC !

Opublikowano

Heh jak jest kompletnie rozładowana ;( 

a ladowarki  nie dali?

a jak juz tak bardzo chcesz to ustawienia system zasilacz usb zaznacz i bedzie ladowac

Heh jak jest rozładowana 

Opublikowano

Kup ładowarkę 

Mam ale to też nic nie daje żadna dioda się nie pali tylko jak będę przytrzymywał przycisk do włączenia to wtedy mryga na pomarańczowo a tak nie powinno być 

Opublikowano

masz ladowarke i nie laduje tak?

jesli tak to albo ladowarka uszkodzona albo konsola zostaje tylko serwis autoryzowany sony  lub jakis inny

No tak ale skoro jak przytrzymam guzik od włączenia to mruga na pomarańczowo to nie jest ładowarka uszkodzona 

Opublikowano

No tak ale skoro jak przytrzymam guzik od włączenia to mruga na pomarańczowo to nie jest ładowarka uszkodzona 

Jak miga na pomarańczowo to znaczy, że bateria jest na BARDZO niskim poziomie i konsola się nie włączy. Skoro podłączasz ładowarkę i nic się nie ładuje to znaczy, że konsola jest zepsuta albo ładowarka.

Opublikowano

Jak miga na pomarańczowo to znaczy, że bateria jest na BARDZO niskim poziomie i konsola się nie włączy. Skoro podłączasz ładowarkę i nic się nie ładuje to znaczy, że konsola jest zepsuta albo zepsuta 

Jest tak,że jak ładuje przytzymam guzik od właczenia to miga na pomarańczowa a jak puszcze ten guzik to nie miga a powinno migać to co to jest za problem bateria do wyrzucenia może być to ? 

ale jak sie rozladuje to bedzie ci tak mrygac dopoki nie rozladujesz do 100%  to jest sygnal ze bateria rozladowana i za malo mocy aby wlaczyc konsole

JEST ROZŁADOWANA NA MAKSA I Jest  tak,że jak ładuje przytzymam guzik od właczenia to miga na pomarańczowa a jak puszcze ten guzik to nie miga a powinno migać to co to jest za problem bateria do wyrzucenia może być to ? 

Opublikowano

Tylko, że on kupił jakąś używaną Vitę bez ekranu to pewno nie ma gwarancji :D No chyba, że wyrzuci kolejną kasę na naprawę. 

A mówiłem mu wcześniej żeby nie kupował bez ekranu tylko nową albo używaną w dobrym stanie  <_<

Opublikowano

Tylko, że on kupił jakąś używaną Vitę bez ekranu to pewno nie ma gwarancji :D No chyba, że wyrzuci kolejną kasę na naprawę. 

A mówiłem mu wcześniej żeby nie kupował bez ekranu tylko nową albo używaną w dobrym stanie  <_<

Wymieniłem ten EKRAN I WSZYSTKO DZIAŁAŁO :) Poszedłem do szkoły zostawiłem ją na ok 4-5 odpaloną to się rozładowała podejżewam,że to bateria robi swoje więc kupie baterie i zobaczymy i tak wydałem na całość 300 to nie jest dużo bo nowa w sklepie tak 600-750 kosztuje jak na moje się opłacało tylko teraz muszę rozwiązać ten problem heh 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...